2010-02-12

Blogas apie.

Kartais įdomumo dėlei užmetu akį į lankomumo statistiką ir pasižiūriu iš kur žmonės "ateina" į šį tinklaraštį. Apskaitos aš jokios (žinoma) nevedu, bet panasu į tai, kad dauguma lankytojų skaito jį per google readerį. Kita didelė dalis ateina tiesiogiai įvedę adresą. Dar kažkiek žinoma ateina iš kitų blogų ar kokių nors forumų.

Bet įdomiausia yra tie, kurie ateina iš google paieškos :)
Yra žmonių kurie čia pakliūna beieškodami ko nors apie subaru, pasitikėjimą teismas, ar pvz. homofobiją/toleranciją... ir dar belenką. Tačiau.
Visiškai akivaizdžiai paieškose, kurios atveda į šį tinklaraštį, dominuoja dvi temos:

Viena tai visokios paieškos temomis "kalibrai savigynai", "geriausias kalibras", "ginklas savigynai" ir panašiai. Tas nestebina, nes lietuviškai informacijos apie tai tik krislai (ir tie dažnaisiai nežiba), tai ir mano menkos pastangos paieškos sistemoms užkliūna.

Bet va kita... nemanau, kad kas atspėtų :)
Labai daug žmonių čia ateina per paieškas tema "raudonkepuraitė", "pasaka apie raudonkepuraitę" etc. Yra šitam bloge toks vienas visiškai nerimtas postas visai netgi ne apie raudonkepuraitę, bet kažkodėl jis googlui labai patinka akivaizdžiai. O žmonės ieškoję pasakos įtariu nusivilia... :DDD


Tai va:

LTSR.LT - blog'as apie ginklus ir raudonkepuraitę.


;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą