2009-04-15

Kataloginiai "tuneriai"...

Metu pries kokius gal 4-5 tuometinio GroundZerO (buvo tuomet tokia automobiliu performace tuning'o (na, ir kaip ta lietuviskai pasakyt, a?) firma :D ) darbuotojai tyliai sypsodavosi is baltarusiu kataloginiu "tuneriu" - klientu, turinciu daug pinigu, bet nelabai turinciu ismanymo apie tai ka daro ir ko jiems reikia "kietu bichu", kurie "tunindavo" masina principu: atsiverciau daliu kataloga ir pabaksnojau pirstu i viska kas man patiko (= graziai atrode)...

"Va sita fignia irgi imam... e, o kas cia per daiktas ir kam jis reikalingas?" :)))

Smagu (matyt), kad dabar tokiu "tuneriu" ir Lietuvoj atsiranda :). Zmoniu sugebanciu paziuret i grazius paveikslelius kataloguose :). Ir pabaksnoti pirstu :)). O svarbiausia turinciu pinigu uz tai sumoket ;)

:))))))))

Kad nebuciau neteisingai suprastas: as ne pries katalogus ar firmines dalis. Anaiptol. As ne pries grazius automobilius i kuri sukishta begale "tuninginiu" daliu ir darbo.
Bet mane vis dar knisa tas kataloginiu "tuneriu" isivaizdavimas, kad del to, kad jie sugebejo pabaksnot pirstu ir apmoket susidariusia saskaita, jie dabar jau tampa tuningo ekspertais ir viska ismano :DDD. A-ha, tikrai :)

Gal todel, kad man (kazkodel) vis dar atrodo, kad reikia is pradziu zinoti, ka darai, o paskui daryti (ar pirkti atitinkamas dalis). O ne atvirkciai...
Ir gal todel, kad man vis dar (nors nesu visai tikras) atrodo, kad kompetencija yra igyjama, taciau ne nusiperkama...

Whatever...