2008-04-29

Populizmas vs populizmas...

...populizmas laimi! (ar bent panasu, kad gali laimet)

Padarykim trumpam prielaida, kad ta Svc. Mergeles Marijos Dangun Zengimo ir Nulipimo Nuo Jo... tfu tu, atsiprasau, Prisikelimo partija, nera tik reklaminis Valinsko triukas. Isivaizduokim kad tai is tikruju. Nes panasu, kad nemaza dalis zmoniu taip ir mano, jei rimtai ziuri i ta kuriama "partija".

Ka (bent jau ash) matau?

Tai tipiska populistine priesrinkimine partija. Realiai neturinti jokios rimtesnes programos tik daugybe graziu deklaraciju apie supuvusia valdzia ir tai, kad atejo laikas, kad jie viska sutvarkytu ir Lietuvoj taptu gyventi geriau. Tai mes jau girdejom.

Tos partijos vadovas/kurejas - irgi gan tipiskas. Zmoniu ir valstybes, kurioje gyvena, negerbiantis, arogantiskas, perdeta savo svarba suvokiantis zmogus. Tai mes irgi jau matem. Tiesa jo pavarde ne rusiska. Tai matyt privalumas (bent jau vidutiniam latentiniam nacionalistui lietuvui).

Tai dar viena partija, kuri kuriama sekant "amzinu" Lenino principu, kad valstybe gali valdyti bet kuri slaveja. Ta mes irgi regejom ne karta. Deja, bet kaip rodo patirtis, - negali.

Turetume manyti, kad toje partijoje visi be galo saziningi ir neims kysiu, bei kitaip nesinaudos padetimi?... you must be kidding!!! Kokio naivumo reikia but, kad taip galvot? :)))
Taigi su sia dalim irgi viskas kaipo ir is anksto aisku...


Tai ka mes laimetume issirinke sia partija?
Gal viena gera dalyka: butu visai aisku, kad "Seimas" tai toks estradinis vokalinis instrumentinis ansamblis sudarytas is Lietuvos zvaigzdziu ir zvaigzduciu. Ir nereiketu apsimesti, kad tai rimta "kontora", uzsiimanti rimtu, visai Lietuvai svarbiu, darbu, kaip pvz. istatymu leidyba...

LT United REBORN !!!

:)