2009-07-23

Dievo nera namie :)

Dabar, kai keliaujam po Lietuva, tai...


Ka galima rasti kiekvienam Lietuvos miesteliukstyje? Butent, baznycia (matyt dar ir parduotuve bei "samagono" varykla, bet si daina ne apie tai :) ).

Ir Aisciui labai idomu stengtis i jas patekt. Jis tikrina kiekvienos baznycios visas imanomas duris, ziuredamas, ar jos atviros ir... teisingai: niekur dievo nera namie. Nei vienoj baznycioj (isskyrus Kedainiu, bet, matyt, taip pasiseke del to, kad kaip tik "ant misiu" pataikem) nebuvo atrakintos durys. Visur viskas aklinai uzrakinta...


O man kazko atrode (vaidenosi?), kad dievo namai visada atviri kiekvienam, kas jo iesko... na, bent jau tuo atveju, kai dievas YRA namie ;)

2009-07-22

Isradejai...

Vis kyla klausimas: kam isradinet dvirati? :)
Bet pasirodo reikia.

Stabtelnu vansi cia tokioj uzeigoj "Laukinuke". Uzsisakau kokteili. Kaip vadinasi - jau nepamenu, bet sudetis yra 30ml Sauza Gold ir 15ml persiku likerio. Taigi sudėjus - 45ml. Pasirinkau kokteili is tokio lankstinuko, kur tie kokteiliai ir pavaizduoti - sudėtos juju nuotraukos. Sitas aiskiai parodytas stikliuke (shot glass - na, standartinis 50ml stikliukas, tikrai nieko gudraus). O shot'ai kaip geriami? Pats pavadinimas juk ir pasako :)

Taigi, o atnesa ka? :)))
Atnesa placia stikline, kur dugne ta tekila su likeriu ir primesta skaldyto ledo. Plius dar siaudelis.

Kazkaip idomiai pas mus Lietuvoj isvaizduojama, kad jei jau tai kokteilis, tai jis turi buti: pirma, didelej stiklinej; antra, silpnas; trecia, su siaudeliu :DDD

Idomu, Vodka Martini irgi stiklinej su siaudeliu patiektu? ;)