2007-07-12

Homo... hmm...

Tataigi.

Sklando gandai. Apie kai kuriuos aukstus (jei nesakyt auksciausius) valstybes pareigunus sklando gandai, kad ju seksualine orientacija yra atipine. T.y. jiems patinka tos pacios lyties atstovai.

Net nezinau ar tikslu tai vadint gandais. Butu matyt visiems zinomi, ir nereikalaujantys jokio irodinejimo faktai, bet tik kad niekas nepasivargina surinkt irodymu (taip, zinau - kalamburas :). Nes tai kaip ir tabu. Kazkodel. Netgi musu purvasklaidai.

Siaip is esmes man turetu buti tas pat. Kadangi as nesu nei, viena vertus, homo.seksualus, nei kita vertus, homo.fobiskas, tai manes tai neturetu jaudinti perdaug.

Isskyrus.

Kas man nepatinka, tai vienas dalykas. Kai zmones imami atrinkineti i pareigas ne pagal sugebejimus, o pagal atrenkanciojo seksualine orientacija (na, ir atrenkamojo irgi).

Nes dabar kaip ir niekam nepaslaptis tai. Bet. Tampa toks asmuo, kokios nors istaigos (hmmm... kontoros) vadu. Ir prisiima tada kitus. Ne todel, kad jie kazka ismano... o del kiek kitu priezasciu. Spekit kokiu? Ir turim kontora - kietesne nei Lietuvos geju lyga.

Diskriminacija? O ji peilis su dviem galais. Ir abu astrus.