2008-11-12

Hypocrisy

- Homoseksualumas tai liga.
- Na, kai kam galbut taip atrodo. Taciau net jei tai ir liga, juos vis tiek reikia toleruoti ir nediskrimuoti. Analogiskai kaip ir pvz. kitos rases ar tautybes zmoniu arba pavyzdziui neigaliuju.
- Tai ash gi nesu koks nors homofobas - as juos pilnai toleruoju. Tik mano nuomone homoseksualumas yra liga. Ir tikrai nemanau, kad reiktu jiems leisti rengti kazkokias eisenas...

(pagal nugirsta realu pokalbi)
Isties:
Niekam kitam mes taip itikinamai nemeluojam, kaip patys sau...

8 komentarai:

  1. Gerai jau gerai. Lygtai tai įgimta. O jau taip normalu. kad net reklamuoti garsiai reikia. Kodėl nepasakius paprasčiausia – sukurta tokia sistema, kurioje vyras negali patenkinti elementariausių poreikių. Del to eina iš proto, o jam čia pat, kaip alternatyva, siūloma.. tiktai kito galas. Neblogai, ką? Ar reikia įvardyti „genijus“ pirštu, kurie įdiegė tokius normatyvus Lietuvoje? Ir žinai, man įtarimas kyla, ar tu pats .. ?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Jei dabar imciau gintis ir teisintis, tai reikstu matyt, kad iziuriu siose tavo insinuacijose (sitas zodis taip rasosi) kazka zeminancio :) Bet isties - man visai px - tik sypsena kelia tokie "ispuoliai" :) Tu del manes tai gali but vienaake boba nekrofile :DDD Vis tiek manes nesudomintum :DDD Ir nesitikek :DDDDD

    As hetero, bet nemanau, kad tai koks nors privalumas (kaip nemanau, kad privalumas yra ir buti homo). Jei ir yra koks nors pranasesnis uz kitus variantas, tai bi, nes galimybes visad yra geriau nei ribojimai. Beda tik kad 'tai' nera nei liga nei pasirinkimas.

    O isvedziojimai apie "sistema" ir "nesugebejima", apie tai, kad kazkokie blogio "genijai" kazka labai "siulo" ir "diegia"... negi pats nesupranti, kad jie apgailetini, nes akivaizdziai kyla is nesaugumo ir nepasitikejimo jausmo. Homo-fobija ne veltui taip vadinasi.

    Ir racionalizavimas cia nepades.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Cha, nesudominčiau! Iš kur toks įsitikinimas?
    O kodėl tau nepridėjus zoo, arba pedo? Ar čia jau liga? Įrodyk, kad taip, jei jau toks racionalus. Sagumas, pasitikėjimas, baimės.. juokas grynas. Gali Imbrasui paaiškinti. Vienas dalykas bijai, kitas dalykas kada nepriimtina. Ir jokie išvedžiojimai čia nepadės.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Whatever yoy say... :)))

    Gal kokios literaturos apie fobijas paskaityk?


    O siaip idomumo delei: paaiskink tu man zodzio "nepriimtina" semantika. Na, kaip tu ji suvoki zinoma...

    AtsakytiPanaikinti
  5. Baimė tai nenoras atiduoti savo libido. Nepriimtina – tai ne-priimtina, antonimas žodžio priimtina. Myžti už tualeto žiedo nepriimtina, pavyzdžiui. Ar čia irgi baimė? Baimė, kada bijai, kada užmyši ant grindų. Bet yra ir tai, kada žinai, jog tai nepriimtina. Du skirtingai dalykai.

    AtsakytiPanaikinti
  6. buti homo manau jau tampa privalumu :D gali vaidinti skriaudziama, vesti mados laidas, tapti dizaineriu, reikalauti iskirtiniu teisiu bei rengti paradus. pabandyk budamas "normalus" :D

    analogiskai, jei nori atsiimti kazkokia zeme - geriausia tapti zydu.

    nori prasimusti i hip-hop, rnb ar jazz atlikeju aukstumas - buk juodziu. ir jie rasistais niekada nebuna.

    geriausiu buti juodaodziu zydu i gejum. visi keliai atviri. :DDDD nu nebent nelabai saugu nakti po kauno slabotke vaiksciot. nors ten niekam nesaugu :D

    o is tikro manau geriau jau butu daugiau tokiu "nenormaliu" ir maziau visokiu "normaliu" "white trash". (white trash lietuviskai versciau kaip siauru paziuru budulius :D )

    AtsakytiPanaikinti
  7. Ar vykdoma gėjų gyvenimo būdo propaganda? Taip.
    Ar yra tam lešų ? Taip.
    Ar yra organizacijų tą darančių? Taip.
    Ar mums(tradicinio gyvenimo būdo daugumai Lietuvoje) to reikia? Ne.

    AtsakytiPanaikinti
  8. JAV atliktoje apklausoje 88% zmoniu teige, kad tiki UFO.
    Ergo - jie is tikro egzistuoja

    AtsakytiPanaikinti