2008-04-07

Del Renatos Š.

Tarp teisininku toks "bajeris" yra... Jei ivedi Seimo dokumentu paieskoj pavadinimo lange "dėl š. reikalo", tai randa bene 5 Vyriausybes potvarkius šiuo klausimu :DDD. Turinys ne toks zinoma pikantiskas kaip pavadinimas, bet vis tiek nelabai suprantu, ka sau galvojo kurejai... negi taip tingima penkiolika sekundziu pamastyt, kad sugalvot normalu pavadinima.


Bet ash cia ne apie tai. O apie nepamainoma LRyto TVantenos filmu apzvalginininke Renata Š. As stebejausi tuo metu pries penketa - nepaliaunu stebetis ir dabar. Suprantu, kad galima turet "nuosava nuomone". Suprantu, kad galima but perdem piktu ir demonstruot savo perdeta kulturiskiskuma (ar koki cia zodi parinkt). Suprantu, kad sutirstintos emocijos tokioj vietoj gal netgi tinka.

Bet va ko nesuprantu - tai kiek galima rasyti apzvalgas net nemacius filmu??? Ir net nesugebant (matyt) perskaityti apzvalgas internete pakankamai idemiai, kad pastarasis dalykas nebutu toks akivaizdus?

Pries tuos penkis (ar kiek ten metu) tai pamates ash klausiau saves: kada ja ismes? Dabar jau suprantu, kad matyt niekada... matyt nieks ten nei tu apzvalgu skaito, nei filmu ziuri...

Na bet š. reikalas tas Renatos Š. darbas kartais.


Ar cia ir vel nereik ieskot kauliuku?

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą