2010-09-08

Nežinių radijas

Jau bėdavojau apie tai, kad bala žino, kas ten su tuo "Žinių" radijum vyksta...

Bet akivaizdu, kad jau atėjo laikas tam radijui keisti pavadinimą. Nes jis kuo toliau, tuo labiau tolsta nuo nuo žinių ir keliauja link šiaip plepalų. Vakar laida "Radijo enciklopedija" buvo skirta... (dėmesio!)... homeopatijai!

Tas savaime žinoma nebūtų nieko nuostabaus. Žinias galima pateikti apie bet kokius prietarus, apie bet kokį sukčiavimą ir bet kokį šarlatanizmą. Bet tada reiktų tą ir įvardinti. O dabar per visą laidą buvo pasakojama apie homeopatiją, jos istoriją, apie tai, kaip ten viskas ja gydoma ir "kuo labiau skiedi, tuo stipriau veikia", bet nei karto nebuvo pasakyta, kad ne tik kad nėra jokių mokslinių įrodymų pagrindžiančių tą "švęsto vandens" terapiją, bet kad tai netgi teoriškai išvis negali būti.


Akivaizdu, nors ir gaila, kad tas radijas jau visiškai nusivažiavo... :(

3 komentarai:

  1. " Vakar laida "Radijo enciklopedija" buvo skirta...

    tas radijas jau visiškai nusivažiavo... :("

    1. Tas radijas tikrai nusivažiavo, jo jau praktiškai nebėra.
    2. Laida "Radijo enciklopedija"- dar iš anų laikų, nenusivažiavusio radijo. Seniai nebedaroma. Ir Jūratės Samušytės- tos laidos autorės- Žinių radijuj seniai nėra, nebesigirdi. Tai ką girdėjai vakar- iš kelių metų senumo archyvų. Jei būtum atidžiau klausęs, būtum išgirdęs prieš įjungiant įrašą: "Rinktinės laidos".
    3. O dėl homeopatijos tai gal Tamsta ir nusišneki trupučiuką. Vaikiškai drąsiai. :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. OOOOOOOOOOOOOOoooooooooooooooo!!!!!!!!!! :DDDDDDD

    Nagi nagi? Plačiau apie tą 3 punktą prašau.
    Nes kai tamsta leptelna, kad aš nusišneku kalbėdamas tą "teoriją", tai derėtų pagrįsti.

    Pvz. paaiškinti kokiu būdu septintą vandenį nuo kisieliaus praskiedus dar didesniu kiekiu vandens jis staiga tampa superefektyviais vaistais...

    AtsakytiPanaikinti
  3. Įdomu bus atsakymą paskaityt :D

    AtsakytiPanaikinti