2009-01-21

BGO 111

Siandien ryte patyriau agresijos keliuose ishpuoli... ar gal uzhpuoli, nezinau. :)

Vienu metu net kiek baisu buvo pasidare, kad griovy netycia neatsidurciau :/


Istorija prasideda taip:

Vaziuoju keliu is Kauno i Vilniu. Cruise control nustatytas ciut ciut virs leistino greicio (del ko vansi vaziuoju ciut ciut greiciau nei dauguma kitu automobiliu), vaziuoju ramiai, del nieko nesiparinu, niekur neveluoju - visur suspesiu.

Zvilgtelnu i galinio vaizdo veidrodeli ir matau, kad mane tolydzio prisiveja naujausio modelio visas juodas 5 klases BMW su radijo antena vidury stogo (!). Kadangi as ji matau is anksto ir visad stengiuosi praleist visus kas greiciau uz mane vaziuoja, tai noreciau pasitraukt is antros, kuria vaziuoju, i pirma juosta... ale bet ten toje pirmoje jau vaziuoja kazkoks automobilis. Kadangi as judu kiek greiciau uz ta automobili pirmojoje juostoje, tai tiesiog ramiai laukiu kol ji pralenksiu ir galesiu persirikiuot i ta pima juosta.

Bet atrodo, kad BMW vairuotojo tai netenkina: jis "prisikabina prie siknos" ir ima su nepasitenkinimu intensyviai mirkset ilgosiomis sviesomis (nors berods turetu matyt, kad as negaliu rikiuotis i pirmaja juosta, kur vaziuoja automobilis). As zinoma nelabai suprantu tokio perdeto spiginimo - suprasciau, jei mirkteltu koki karta-kita tam, kad atkreipciau i ji demesi (keliuose tikrai nemazai tokiu, kurie nepastebi, kai is paskos juos kitas automobilis prisiveja, taigi viskas butu ok)... juolab, kad ir juda tas BMW, nors ir virsydamas greiti zymiai daugiau nei as, bet vis tik ne taip kaip tie S klases mersai, kurie 200 km/h lekia ir visus nuo kelio "sluoja"...

Na bet spigina tai spigina... Pralenkiu as ta automobili kuris vaziuoja pirma juosta ir persirikiuoju i pastaraja. O kadangi tas BMW vaziuoja tik kiek greiciau nei as, tai pastarajam mane pralenkus as susigretinu su juo vaziuojanciu antroje juostoje ir su sypsena parodau vairuotojui zenklais (ranku judesiais) traukinuka (na toki, kaip darzelyje kad zaisdavom: "ciuku-ciuku-ciuku - - - TUUU-TUUU!!!" :))) ). Ir pakartoju dar kokius pora kartu, kad jis tikrai suprastu :) Cia noretusi pabrezt, kad as nerodau faku, negrumoju jam kumsciais - nieko nepadoraus ar nemandagaus, tiesiog parodau "traukinuka". Man mintis kaip ir aiski: "Skubi labai kazkur, ane? :) "


Tai va. As tik pasijuokiau.


Bet jis supyko. Labai. Pradejo kazka rekaut (ko ash zinoma negirdziu budamas kitoj masinoj), sukiot pirsta prie smilkinio mano adresu ir t.t. As tik sypsausi ir zenklais jam rodau "pats toks" (nezinau ar gaunasi :) ) .

Ir taip smagiai bevaziuodami prisivejam automobili pirmojoje eismo juostoje (kuria, primenu, as ir vaziuoju). Kadangi manau, kad atrakcionas jau issemtas, as pristabdau, kad praleisti ta BMW su visu jo seimininku i prieki ir persirikiuot uz jo (na, pagaliau jis kazkur skuba, ash tai vaziuoju neskubedamas). Ir tada pasirodo, kad jis net nesiruosia to daryt (t.y. vaziuot toliau greiciau) - jis ima mane "uzspaudinet": as pristabdau - jis pristabdo; as pagreiteju - is pagreiteja. T.y. jokiu budu neleidzia man persirikiuot i antraja eile.
Ka man daryt? Visiskai sustot? Dabar sakyciau, kad tai butu buve protingiausia :))) Bet tada padarau tai, ka padarau: redukuoju is penkto (begio) i trecia, gazas dugnas... tooooooorque... pralenkiu ji pusantro+ korpuso ir persirikiuoju pries ji jau kai visai prisivejam ta pirmojoj eilej vaziuojanti automobili (tam kad neilekciau i pastaraji).

O paskui, kadangi, kaip mineta, niekur neskubu, ijungiu cruise control'a ir vaziuoju ramiai toliau neskubedamas...


Bet kaip suprantu, del tokio "negrazaus" mano elgesio tas BMW savininkas visiskai sustresuoja... Jis pralenkia mane pirma juosta, staigiai uzlenda man po nosim ir kerta ant stabdziu. Atitinkamai zinoma kertu is as... spragsi ABSas. Paskui mane vaziuojanti masina (kazkoks baltas VW Tiguanas, kiek suspejau iziuret) irgi kerta ant stabdziu ir mygia is visu jegu pypsala...

As cia vis dar tureciau islikt saltas it driezas? Gal. Bet truputi susierzinu. Zinoma vis dar su sypsena lupose, na bet jau tikrai man idomu, kodel cia taip neadekvaciai zmogus elgiasi :)... Isitraukiu telefona, galvoju gal paskambint 102 ir papasakot... bet paskui nusprendziu, kad px - negi pirmas agresyvus susidurimas keliuose - negi kaskart skambinsi ir pranesinesi?

Tiesiog vel susilyginu su juo tuo BMW vaziuodamas pirmaja juosta. Jis man vel rodo visokia nemandagia neverbaline simbolika. As vel sypsausi ir rodau kad jis pats toks :)


Paskui (dar nepamirsot - cia istorija apie nuotyki kelyje ;) ) jis (na matyt to ir reikia tiketis) ima demontruoti, kad jo masina "valit" (traukia t.y. :) )... Kad UUUuuzmina!!!
Negi as leisiu, kad jo butu ilgesnis? As (persijungiu i trecia) ir zinoma irgi uzminu :) Na ir pralenkiu ji. Jis atsilieka puse korpuso. As atleidziu gaza. Kai susilyginam su juo jis vel uuuuuuuuuuuzmina. As irgi uzminu ir (zinoma) ji pralenkiu... ir zinoma tai darydamas ziuriu i ji ir izuliai sypsausi :D
Po to, kadangi vietos kiek yra, tai atsiplesiu nuo jo ir vel isijungiu cruise control - vel sau ramiai neskubedamas riedu. Jis kazkiek atsilieka, net gal dingsta kazkur uz reljefo ypatumu.

Man jau atrodo, kad istorija jau baigesi :)

Pasimatavom ilgiais, jis man ishsake (ir ishrode) viska ka norejo, ash jam atsakydamas pasisypsojau ir net pasijuokiau mazumele... lyg ir turetu but viskas :)


Kur tau!!!

Praeina minute ar gal dvi ar trys ir staiga tas juodasis BMW tarsi ant erelio sparnu mane prisiveja (as juk nuo jo nebegu - tiesiog ir toliau vaziuoju ramiai "ant" to cruise control'o). Taigi. Jis prisiveja, pralenkia, ima vingiuot man pries nosi, suletintai vaziuoti viduriu kelio man trukdydamas, spausti mane tai i atitvarus, tai dar kur nors, trukdyti man lenkti letesnius automobilius... ir t.t.

Pagaliau matyt kazka sugalvojes ima mane stumt i salikele, rodyt zenklus rankom reikalaujancius sustoti, mirksi posukiu i desne... etc.

Galvoju: "O! Kazkas naujo..." :)

Sustoju autobuso stotelej (pasitaike tiesiog) paskui ji. Jis islipa. As uzsirakinu duris ir prasiveriu langa (saugumas, patys suprantat - mane retai zmones stebdo keliuose ir gresmingai prieidineja). Jis prieina (siaip visai toks malonus is isvaizdos bichas - sutikes gatvej tikrai neissigasciau ir siaip neatrodo koks patologiskai agresyvus - gal tiesiog diena bloga ispuole?) atsiremia i lango rema grasinancia poza, ziuri i mane is virsaus i apacia ir ima baisiai streso pilnu balsu pakeltu tonu veik ne rekdamas aiskint (nelabai risliai - stresas daro savo): "Tu esi toks ir anoks! Nachalas! Ka tu sau leidi! Ka tu isdarineji! Uzkisineji naglai masina! As jau pranesiau per racija!...". Tiesa kur ir kam pranese jis neinformuoja...

As jam su sypsena atsakau kazka mazdaug (pazodziui zinoma neprisimenu bet mintis ta) "nepaisant tavo visos sitos impozantiskos grasinamos pozos ir pakelto balso, tu gal atsakyk pats i klausima: o tu manai, kad taip elgtis, kaip tu elgiesi galima? Tiesiog atsakyk" :)
Jis: "o ka as darau?!"
As: "tai nuo kelio ilgosiomis taip inirtingai nustumdineti masinas manai normalu..." dar noriu test minti toliau bet jis mane nutraukia: "tai ash lempom, kaip noriu taip lempom ir mirksiu!!..." as vistik sugebu isiterpt: "tai tu manai uzspaudinet kitus automobilius ir trukdyt jiems vaziuot galima?"...

Jo reakcija matyt prognozuojama (ta prasme, kad ji nekonstruktyvi ir "grista" isishelusiom emocijom): "Tai cia ka! Cia TU naglai uzlindineji! as viska nufilmavau!!! Gal nori pamatyt?!!!" - jis pasirodom rankoj turi fotika (tiesa modelio nepasakysiu :) ). Sakau: "gerai, parodyk" :)

Jis ima inirtingai maigyti mygtukus noredamas man kazka parodyt... Nelabai kas gaunasi. Tiesa parodo savo namo (kiek supratau... na gal buto, bet labiau panasu, kad tai vistik namas) svetaines nuotrauka. Detaliu ash zinoma neiziurejau, bet na zinot, kaip buna... nors detaliu ir nesugebejai isstudijuot, bet gali pasakyti, kad ir sekcija ne is Jysk'o ir sofa nei is Vilniaus baldu pirkta ir televizoriaus istrizaine ne centimetrais matuojama :) - is pirmo zvilgnio tikrai graziai ir prabanghiai viskas irengta.
As budamas zmogus mandagus, jauciu pareiga pagirti (juk ne veltui man zmogus man savo svetaines nuotrauka rodo?) sakau: "Grazus namas". Mandagiai. Maloniai. Su draugiska sypsena :)

Jis man piktai: "Aha, grazus namas, tuoj ash tau parodysiu!..." ir karstligiskai maigo fotiko mygtukus. Parodo probegsmiais WRXo, nutolusio per kokius pora trejeta korpusu, nuotrauka is galo, bet kazka maigo toliau... nervinasi matosi... pirstai dreba.

Matau kad is to video seanso nekas gaunas, o ash laiko turiu tip top tam, kad pakliuciau i darba (be jokios atsargos), tai paprasau jo pasitraukti nuo masinos, pasakau, kad mano nuomone tolesnis kalbejimasis nera prasmingas, nes mums nesigauna konstruktyvi diskusija. Jis man i tai kazka mazdaug "Tu nori, kad as ta irasa nusiusciau...?!!! (tiesa nepatikslina kam)... Tu nori kad as ji Youtube ideciau?!!! )"... Pakartoju, kad matau, kad pokalbis nekonstruktyvus ir atsargiai imu riedet i prieki...


Toliau - geriau.


Tik pradedu riedet kaip isgirstu, kad suduodamas stiprus smugis i galine automobilio dali (sprendziant is didelio garso - kumsciu arba koja). As aplenkiu ta stovinti BMW automobili ir vel sustoju salikelej. Galvoju: "Na viskas, pramogos baigesi. Jei tu man sulankstei ka nors, tada skambinu policijai ir galesi jiems aiskinti del tycinio svetimo turto gadinimo". Islipu ir imuosi apziurineti automobilio gala - bent kiek matau zalos nera. Tas BMWistas jau ateidineja rekdamas: "Tu! Nuvaziuodamas i mane durelemis trenkeisi!!!...". Aha. Galinemis durelemis. Automobilis stovejo salia zmogaus, ir pradedamas vaziuot, galinemis durelemis "trenkesi" i ta zmogu? Ar tikrai? Meluoji tai meluoji, na bet reikia gi nors kazkiek logikos turet? Reikia normaliai skersai varyt, kad galinem autumobilio durim i zmogu trenkti. Nes pasaka gaunasi tiek pat itikinama kaip ir ta apie medi, kuris issoko i viduri kelio... As jam zinoma pasakau, kad nelabai imanoma trenktis galinemis durimis i salia masinos stovinti zmogu, vos vos pradedant judet...

Tai aisku oponento emociju nenumaldo ir man besedant atgal i automobili pokalbis pereina i kita malonia faze. BMWistas trukdo man uzdaryti duris ir pakeliui aiskina: "Tu cia! Keliu erelis! Manai, kad tau viskas galima!!!". As, su jau vel griztancia i veida sypsena atsakau mazdaug: "Tu rimtai?... kas cia is musu vazineja su naujausiu juodu BMW ir visus nuo kelio nustumineja?" :). Jis: "Ne! Cia tu erelis! Su sportine masina! - Tai jau viskas galima!". As pasakau kad jam reiktu daugiau ziuret, kaip jis pats elgiasi, gal tada pastebetu, kad cia butent jis ir yra "keliu erelis" ir paprasau paleisti dureles idant galeciau uzdaryti, nes man reik vaziuot, o pokalbis beprasmis. Jis leidzia uzdaryt, bet isikabina rankom i automobilio duru rema, kad negaleciau vaziuoti... Tesia: "Tu palauk! Ateisi pas mane, tada as tau parodysiu! Va ateisi pas mane - tada tu zinosi! Bus blogai!". Kur tas "pas mane" nepatikslina net paklausus, bet is pateikimo budo reikia suprasti, kad cia tas "pas ji" greiciausiai kazkur "pas ji" i policija. As jam sakau: "Jei tu isties uzimi kazkokias pakankamai aukstas pareigas, tai tu turetum suvokti, kad tu man dabar grasinai...". Jis: "Ne! As tau negrasinau!". As: "Tu sakei, kad kai ash pakliusiu "pas tave" man bus blogai. Tai yra grasinimas susidoroti.". Paprasau (jau isties gal net liepiu) paleisti masina, kad as galeciau vaziuoti toliau, nes pokalbis beprasmis. Jis paleidzia - as nuvaziuoju. Nutolstu pakankamai (man taip atrodo) vel isijungiu cruise control'a ir neskubedamas vaziuoju toliau. Pasiziuriu i laikrodi - atsrodo tas visas sustojimas is grafiko manes neismuse, skubet perdetai ner kur. Vaziuoju. Niekur gale to juodojo BMW nesimato. Manau, kad jau viskas baigesi... kontempliuoju apie tai, kaip kvaila del kazkokios nesamones isivelti i konflikta...


Ar viskas isties baigesi? Spekit? :)


Praeina minuciu gal penketas (as laikas nuo laiko zinoma neramiai zvilgcioju i galinio vaizdo veidrodeli) ir is paskos pasirodo speriai beartejantis tas pats BMW :) As jau zinoma stengiuosi kiek galima vengt tolesnio konflikto ir graziai pasitraukiu i pirmaja juosta. Jis mane pralenkia... tikeciausi, kad jis ir toliau tokiu tempu nuvaziuos. (Cia pakeliui galima paminet, kad pono BMW vairuotojo galima priklausomybe policijai (ar pan.) lygtai patvirtintu ir tas faktas, kad jam greicio rezimas neegzistuoja - nes jis visos sitos istorijos metu tai nulekdavo i toli, tai atsilikes dideliu greiciu prisivydavo... nors kita vertus... pagal visa jo elgesi, povyza, kalbejimo maniera etc etc etc, kazkaip as vistik abejoju, kad jis policininkas... na pagaliau ir nesvarbu isties) Bet ne. Jis vel suletina, vel neleidzia man persirikiuot i antraja eile, kai pirmojoj man toliau vaziuot trukdo automobilis. Tik si kart ash jau pristabdau tiek kiek reikia, kad neisivelti i tolesne konflikto eskalacija ir jis pagaliau atstotu...

Jis lyg ir nuruksta tolyn, ale bet ties ivaziavimu (berods) i Vievi matau ji sustojusi salikelej. As zinoma nestoju, o tiesiog vaziuoju toliau.

Po keletos minuciu jis vel prisiveja :) As aisku iskart i pirma juosta ot grecha podal'she :) Susigretina. Si karta jau su sypsena jis man kazka rodo rankomis (jei saziningai - nelabai supratau ka butent). Lyg ir galvociau, kad gal susitvarke su emocijom ir taip pat kaip ash mano, kad tokie konfliktai yra kazkokia kvailyste ir jau galima tiesiog ramiai vaziuot kiekvienam savo keliais (ash jam net nyksti pakelta i virsu parodziau - "saunuolis" t.y. :) ). Galvociau, jei jis tuo pat metu manes nestumtu i salikele... Bet paskui atrodo tuo pastumdymu ir pasitenkina bei nuvaziuoja toliau.

Istorija cia lyg ir baigiasi. Toliau vaziuojant tas BMW tai nutolsta, tai atsilieka ir vel prisiveja, tai "pasitrina" aplink... ir taip iki pat Vilniaus, bet jau daugiau jokiu rimciau agresyviu ispuoliu is jo puses nepasitaiko...



Taigi, dabar galima pasidaryt kazkokias isvadas ir pamokas ateiciai.

Isvados:

1. Tomas kaip visad teisus - nx reikia veltis i tokius konfliktus? Sugadini zmogui nuotaika visai dienai (o nuo streso, sako, net ir gyvenimas trumpeja). As pats, nors ir ne iki tiek kiek zmogus is BMW bet juk irgi susinervinau... O nx? Net priezasties jokios pasakyt neiseina... Bet tai ne, vis tiek, visokie stumdymaisi, rekavimai, neatsargus vairavimas... :/

2. Pastebiu, kad tokiuose konfliktuose su nepazistamais sugebu islikti man paciam stebetinai ramus ir sypsotis :) Isties nervinuosi ir puolu i gilias emocijas tik kai pykstuosi su draugais ar sheima. Gal gerai?

3. As absoliuciai suprantu, kad tas bichas ("oponentas"), situacija nusviestu visai kitaip: "as sau ramiai vaziuoju, mirksiu sviesom, visi tik fit-fit traukiasi man is kelio, ir staiga is kazkur isnyra toks piktas ir blogas Subaru WRX ir uzpjauna man tiesiai po nosim - as vos i atitvarus neilekiu!!!". Na ir t.t. :)
Kazkaip nesitikiu ash, kad jis susimastys, kad gal ir pats kazka ne visai idealiai teisingai dare... na, nors gal...
Pagaliau mes kiekvienas nuosavoj realybej gyvenam.

4. Ne viskas kas man linksma yra linksma kitiems. Kiti zmones buna gerokai jautresnes dvasines sanklodos ir daug jautriau i viska reaguoja. Lyg ir nieko naujo, bet reiktu to ir nepamirst.

5. Nezinau ar cia isvada, bet wtf su tais policininkais darosi? Dabar va siti grasinimai, kad man "bus blogai".
Pries tai ne taip senai buvom su draugais vienoj kavinej tokiam automobilistu pasisedejime... Kokia 1 val. nakties jau ruosiames eit namo, iseinam is kavines ir stabtelnam prie duru, prie kazkokiu kitu jau stovinciu zmoniu surukyt po paskutine cigarete (na, tie kas ruko). Mes keturiese: tai du kurie vairuoja visiskai blaivus, kiti du, kurie ne - jie jau linksmi :) Kadangi visu nuotaika gera, tai kazka juokaujam, zvengiam etc. Ir staiga vienas is tu kitu zmoniu, prie kuriu mes stabtelejom, akivaizdziai gerai sivakar "imites" ne duonos, su kapishonu ant galvos, numeta pasityciojanciu balsu kazkokia fraze (jau nepamenu tiksliai)... ar tai "ir kaip jus cia tokie vazinejat, drifteriai" ar tai "ir kaip cia jums teises duoda". Mes ispleciam akis nustebe: wtf? O jis toliau ta pacia vaga varo ir leidzia suprast (nors tiesiogiai ir nepasako) kad jis policininkas del to labai kietas ir mes, menkystos, turetume jo bijot... ar kazkaip panasiai (sakau, zodziu jau nepamenu, bet esme del to perdaug nesikeicia). Pabandome paaiskint, kad kadangi mes isties domimes automobiliais, todel girti nevazinejam, ir tie kas siandien vairuoja yra blaivus. Bet jis neklauso...
Na, tada ash truputeli is jo pasisaipau :) Apie tai koks jis reiksmingas ir svarbus ir kaip mes jo bijom. Jis pasijunta nuskriaustas ir sako man: "O TAVE ash prisiminsiu! Palauk, sutiksiu tave gatveje!". Ir ka jo nuomone ash tureciau atsakyt? "Oj ne! But toks geras, tik neprisimink manes! Maldauju!" :) Na, jei jis taip nori prisimint, tai ka as... sakau: "Prisimink jei taip nori...". Jis dar kruva kartu pakartoja, kad prisimins, bet paskui mes jau ir namo isvaziuojam.

Tai va. Wtf su tais policininkais? Kodel man ar pvz mano draugams nereikia lauzt is saves kieto ir aiskint kitiems zmonems, kad tau bus blogai, kad jezusmarija ka as tau padarysiu? Nors juk matuojant tu policininku matais galeciau.
Ar jiems po tokiu pagrasinimu paskui prablaivejus galvai patiems nera geda del to? Policininko pareigos juk skirtos ginti (kiek gaunasi) visuomene, o ne kompensuoti savo kompleksus... Grasinti ir gasdinti savo pareigom, cia juk ne tai kad ne vyriska, cia isties ir ne moteriska. Cia tiesiog ne rimta ir visiska ne pagarba sau... ar savo valstybei, pagaliau.



Pamokos ateiciai:

1. Daugiau niekad i tokias nesamones nesivelt ir nieko nedaryt, ko zmones galetu nesuprast ir priimt kaip provokacija. Nes nors man ir atrode, kad tas "traukinukas" tiesiog juokingas, tai vis tiek gavosi kazkoks nesusipratimas peraugantis i Palestinos bombardavima...

2. Jei pamatysite gatveje BMW 525 (e60) valst. Nr. BGO 111, su intelektualios isvaizdos vyru uz vairo - neapsigaukit :)
Be afraid. Be very afraid. :)




Zinute BGO 111 vairuotojui (internetas mazas, gal vis tiek kada cia atklys :) ):

As labai atsiprasau uz savo elgesi. Elgiausi visiskai kvailai. Jokiu pasiteisinimu.
Manau, kad jei tamsta irgi nebutumet taip pat elgesis :), tai ir tokio konflikto isvis nebutu kile. Tikiuosi, kad tamsta del to isties perdaug nesusinervinot ir dabar jau galim pazvelgt i tai su ironija.
Atsiprasau dar karta.

7 komentarai:

  1. Ou.. man palengvėjo. Vis PARINDAVAUS - nu KAIP jaustis??? Važiuoji padoriu greičiu, kiek įmanoma stengies GINKDIEV niekam nesutrukdyt apvažiuodamas lėtesnius eismo dalyvius, bet vistiek, ant 299 km/h prilekia "skirkis jūra, šūdas plaukia" tipo personažas ir ima stumt nuo kelio fotonų srautu. Kai važinėdavau greitesne mašina, tiesiog pažemindavau pavarą ir atitoldavau - taip ir neįžeisi (išskyrus apipešiotą "Fotoniečio" ego) ir pats nenukentėsi. Dabar su Dodge Caravan tiesiog įjungiu dešinį posukį, duodamas suprasti kad jaunąjį fiziką pastebėjau ir persirikiuosiu kai tik galėsiu.
    Palengvėjo, nes senovės išmintis "duok durniui kelią" buvo dar kartą patvirtinta kaip teisingiausias tokiose situacijose sprendimas.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Seip jei atvirai, tai laukiau, kada taip atsitiks tau. Nes paskaichius tavo bloge apie auklejimus gatveje sakant "tu trumpiau gyvensi" ir pan. tai buvo akivaizdu, kad neuzhilgo susidursi su "normaliu ereliu". Nes ju per daug keliais vazhineja, kad taip niekas ir neishliptu aishkintis, rankom nepamojuotu ar kokio veidrodelio nenuspirtu. Taigi buvo idomu kaip tu pasielgsi kai tai nutisk ir kuo viskas baigsis. Baigesi ishties neiprastai, tik matyt suveike savo teisiu ir istatymu zhinojimas t.y. erelis sutriko mazhumele nuo neiprastu tavo reakciju i gasdinimus ir situacija pasibaige taikiai. Sveikinu, nenuyvylei :). Pats kadangi vazhiuoju ramiai, ir praleidzhiu kitas mashinas ish anksto (jei reikia parizikuoju gaut bauda, vis papraschiau nei su durniais aishkintis), tai su tokiom situacijom nesusiduriu. Del to ir labai idomu buvo skaityt apie tai kaip zhmonems nutinka.

    P.S. Normalus zhmones numeriu BOG111 neishsimineja

    AtsakytiPanaikinti
  3. Na... kaip jau sakiau, as manau, kad elgiausi totaliai kvailai :(
    Bet amziu gyveni - amziu mokaisi.

    AtsakytiPanaikinti
  4. įdomiai čia suskėlei. "elgiausi kvailai".
    suprantama, kad tokie bandymai "paauklet" tai beveik tolygu myžimui prieš vėją, bet po galais, važiuodamas priešais chamą (suprask, ta pačia kryptim, tik prieš jo mašiną) turi jaustis kaltu? ir tada, kada jis lenkia stengtis nežiūrėt jo pusėn?

    skaitau tavo blogą jau gan ilgą laiką, ir susidariau nuomonę, kad tavo šis "elgiausi kvailai" turėtų būt labai laikinas požiūris. tikiuos, taip ir bus.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Kaip cia tau pasakyt...

    Supranti, ash nemanau, kad tas zmogus isties koks nors labai piktybinis ar ten itin blogas. Imho jis tiesiog perdetai jautrus. As tikrai neprognozavau, kad jis sureaguos taip perdetai.

    As nekalbu, kad as jauciuosi kaltas ar kad labai gedinuos :)
    As tik sakau, kad taip elgtis is esmes buvo kvaila. Butent tai.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Teko ir man ant uzsirauti, ant to pacio bgo 111 vairuotojo, atsivijo, uzblokavo man pravaziavima, islipo is masinos ir pradejo ardytis, rekaut... labai daug "komplimentu" isgirdau, nors ir graziai atsiprasiau kad vos neuzkisau,p.s nesvarbu kad miesto ribose vaziavo tikrai ne "50km\h greiciu skubejau nes veziau broli i ligonine....
    Nesiveliau as su juo i konflikta, nors ir pravokavo visokiais negraziais zodziais mane, bet dar karta atsiprasiau, galvoju greiciau jis nuo mane atsikabintu.. parekeves kokia pora min, atsisveikinimui pasakes "durne" nuejo i savo prabiangiaja masina ir nuvaziavo.... galvojui aciu dievui pagaliau .gerai kad buvau ne viena, o tai dar buciau gavus pati, arba masina butu nukentejus..stai toks "malonus" yra bmv vairuotojas. palinkeciau tikrai nepapulti jam i "akirati"

    AtsakytiPanaikinti
  7. Teko ir man susidurti su tuo nevisprociu,jis uzkiso man mieste vos ne sona reze taciau as apvazevau ji ir nuvazevau savo keliu.Jis mane pasivijo ant tilto ir uzstojes kelia islipo pagalvojau nu virsune jis man uzkiso o dar islipes atejes akis drasko,siuksle isvadino ir dar visokiais zodziais,labiausiai bijojau del vaiko,nes vaika isgasdino.As jam nenusileidau ir atkirtau taip pat,liepiau trauktis is kelio.Jis nueidamas apspjove masina sedo lyg ir pajudejo as paskui,tada jis ant stabziu ir taip kelis kartus.Atrode kad jau jis pasuko kitu keliu,bet kur tau po keliu kilometru jis mane pasivijo ir vel pradejo kazka rekauti langa atsidares,atsidariau ir paklausiau ko jis dar nori,jis pradejo grasinti kad as prisivazinesiu ir vel man uzkises pradejo stabdyti,ta minute galvojau su mielu noru islipciau ir vozciau gerai i dantis tokiam psichui,vaikas gale sedejo issigandes.dabar gailiuosi tik vieno kad nenuvazevau parasyti pareiskino,mat galvojau gal cia taip tik ai koks psichas pasimaise,bet pasirodo jis jau daugeliui tokius ispuolius uztaiso.Tokie negali vazinetis su masinom nusu keliais

    AtsakytiPanaikinti