2008-09-01

Malfunction 3

S.Jasikevicius aisku nelabai sugebe kontroliuoti emocijas. Tas akivaizdziai matosi aikstelej, kai situacija tapus sudetingesne... (idomu, kad tas tiek akivaizdu, kad ash nemanau, jog jis to pats nesuprastu - nepaisant to, neatrodo, kad jis detu pastangas tai pakeisti).

Bet dabar ta istorija su praskelta galva. Kai paskaitai laikrascius ir paklausai/paziuri zinias apie kraujo upelius, nuketejusiosios asaras ir vos ne kryziaus karu organizavimas pries "nedoreli"... graudu darosi. Gal turetu buti juokinga.

Aisku, jis praskele galva. Aisku, tai blogai. Skauda ir stresas.
Taciau taip pat aisku, kad tai ne tycia, o atsitiktinumas - ji tiesiog suerzino tie visur lendantys maitedos su kamerom. Ir cia netgi negalima kaltint jo kazkokiu perdetu inirsiu - bet ka uzknistu tas pastovus lindimas.
Jis turejo stabtelt ir paziuret kas nutiko? Greiciausiai. Bet jei tos zurnalistes galva nenuskambejo kaip tuscias kibiras i ja atsitrenkus kamerai, tai nenuostabu, kad jis nesustojo ir nelabai matau kuo cia kaltint. Kiek zmoniu is tu kurie teigia, kad jis turejo sustot, butu patys sustoje? Vienetai - nepaisant to, ka jie isvedzioja. A ne? Na, ne tai ne.

Kita vertus, kaip sakydavo profesorius, kas galetu paneigti, kad cia tas visas burbulas buvo ispusta ir visi tie keliolika (?) tukstanciu litu spaudziami del, kad pasitaike toks zmogus is kurio galima isspaust? Sakot ne? Na, ne tai ne.

O tas kuris lindo su kamera ir isprovokavo visa incidenta irgi sakot niekuo nekaltas ir is jo numelzt tukstanteliu nereikia? Na, ne tai ne.

Kitas gal gincytusi. As tai ne.

1 komentaras:

  1. bet kuriuo atveju reikia tvardytis, lenda, nelenda... o merga "karjerą" gal iš to bando padaryt, žiūrėk tuoj ims vest kokią debilišką laidą, pe kokią debilišką televiziją ir pataps "žvaigžde"...........

    AtsakytiPanaikinti