2009-07-29

Linksmybes tesiasi :)

Va kaip gerai buvo, kai atostogavau ir ziniu neziurejau :)
Dabar isijungiau - ir ka gi ash suzinau? :)


Kad kazkoks vargsas ukinininkas turi sunaikint 35 ha aguonu. Kodel? Todel, kad gamtos neapgausi - na gamina tos aguonos opiatus ir nors tu joms ka. O prokurorai paziureje i istatymus iskart mato nusikalteli zmoguje...
Nesvarbu, kad ukininikas jas augino tam, kad bandeles su aguonom kepyklos galetu kept - jis vis tiek narkotiku augintojas.
Logiska? Taip, zinoma, jei tokia "logika" vadovausimes. Sveikas protas? A kas tas yra?

Tingima pagalvoti, kad pagrindinis narkotiku gamintojas (augintojas) zemeje yra gamta, ir tas dar labai negreit pasikeis...
Gal ja nubaust? Isdegint iki plikos zemes viska ir visur. Ir uzasfaltuot. Kad neduokdie neislystu koks nors zalumynas turintis nezymu kokios nors medziagos, kuri kam nors itartina pasirodys, kieki.

Dura lex sed lex*? Na, dura**, tai dura... ka bepridursi.



Arba kita "aktuali" zinia.
Uzdraudziama asmenims iki 18 metu eit i soliariuma.
Irgi protinga. Teisingai, uzdrauskim jiems gert alkoholinius gerimus, rukyt ir eit i soliarumus :)))

Jau is anksto isivaiduoju, kaip 14-metės slapcia (tarsi rukyt uz mokyklos kampo ;) ) slenka i soliaruma... :DDD


Komediju nereikia - musu gyvenimas ir taip juokingas :)


___________
* lot. - grieztas istatymas, taciau istatymas
** rus. - kvailė.

2 komentarai:

  1. na jei skaitei apie soliariumus tai matei del kokiu priezasciu tai draudzia, beje nezinau kur skaitei apie 18metu limita, mano skaitytuos portaluose buvo minima UK, kur dabar galioja 16metu limitas, jis bus pora metu padidintas. Dar kokioj kitoj šaly manau rasi ir kitokiu kuriozu, vien pas musuljobus kiek durnu draudimu :)

    kad soliarumas turetu kenkti maniau visad, dabar siektiek remiantis statistika tai patvirtinama. sakysi o juk gamtoje saule ir taip sviecia? :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Pasikartosiu - zhmones, kuriems nesvetimas sveikas protas neina dirbti i tuos darbus, kur kaip tychia sveikas protas yra labiausiai reikalingas. Uzhtai pakazuchai terpe ideali. Sudarytos tokios salygos, kad sveiko proto zhmogus tokias darbovietes aplenktu. Taip ir sukasi uzhburtas ratas... Ir tokiu ratu - nors vezhimu vezhk, shvietimas, korupcija plachiaja prasme ir pan.

    AtsakytiPanaikinti