2009-02-26

Minciu eiga :)

Isejau per pietus pasivaiksciot ir ejau Pilies gatve. Ten yra kazkokia "sveiko maisto" parduotuve. Pamaciau ja - ir mintys pradejo begti:

...tas "sveikas maistas" lygtai suponuotu, kad kitas maistas yra nesveikas. Nors kiek as suprantu, tai absoliuti dauguma maisto parduodamo parduotuvese nera nuodingas ar radioaktyvus - t.y. jis yra sveikas. Va maitinimosi iprociai - visai kitas dalykas. Jei prisiriji nesvietiskai, tai nereik maisto kaltint. Siaip is esmes viskas is sito musu civilizuoto "ispindejimo": vaikai Somalyje valgo viska, neissidirbinedami, kad tas ar anas yra nesveika... bet pas mus yra tokiu, kuriems vis kazkas neitinka. Manau kiekvienas pazista (as tai tikrai) tokiu, kuriems "reikia" (jie be jo "negali") tik ekologisko maisto ir jie isvis negali valgyti nieko, kas "nesvaru", pvz. ka jau kas nors kitas paliete. Na, ash irgi matyt nelabai apsidziaugciau, jei kad nors mano karbonada tapsnotu, bet as apie kita - apie tuos zmones, kurie negali (pvz.) valgyt riesutu ar chipsu is maiselio, jei jau kazkas kitas ten buvo ikises ranka ir pasiseme sauja... fanaberija totali. Reiktu tokiam zmogui matyt kokiam menesiui patekt i negyvenama sala - visos nesamones issilakstytu. Bet jie ten matyt pasikankintu gerokai... Siaip matyt tokius zmones ir atrinkineja visokie "realybes sou", nes jei kazkoks paprastas zmogus be perdeto "sveikuoliskumo" (pvz. ash) atsidurtu saloj, tai greit persiorientuotu valgyt tai, kas yra ir kas yra valgoma... puszali kepta mesgali nuo lauzo, naudojantis rankomis, be jokiu apsimestiniu skrupulu... Zinoma jei butu ka valgyt... Nes toj negyvenamoj saloj reiktu sugebet kazka susirast (ir, tiketina, nudobt). Reiktu bent kazkokio instrumento. Peilio matyt. Kirvis irgi gerai, bet masyvus peilis (kazkas a la machetes ar kukrio ar bowie) gerokai universalesnis. Siaip tai matyt jei man reiktu rinktis koki viena daikta pasiimt i negyvenama sala, tai butent ir butu peilis. Bet tas zinoma nera labai originalu ir smaikstu, tai "realybes sou" rengejai jauciu manes neimtu :) Jiems daug geriau kazkas atseit "originalaus". Kaip ten ta... Ieva (?) berods. Vibratoriu. O su baterijom kaip? Jis ka, kaip rankine drele arba mikseris - ranka sukamas turetu buti? Istatai, suki ir "miksuoja" :) Siaip idomu ar is vis pasaulyje yra (gaminama) tokiu kelioniniu vibratoriu (na, tokiu, kaip buna zibintuveliai), kur pasukai-pasukai-pasukai rankenele, baterija pasikrove ir paskui gali kuri laika naudotis... :)


Va tokia va keleto minuciu minciu eiga... nuo sveiko maisto iki prisukamo vibratoriaus...
:DDDDD

5 komentarai:

  1. haha :) verslo ideja gali sukti - prisukami vibratoriai :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. kazkur buvo rasoma apie minamus laptopus, speciali laida afrikai, tai vibratoriu sukurti vieni juokai.

    beje paauglystej draugas is olandijos parsiveze prisukama sokinejanti b*buka, kas tuo laiku sukele nemenka juoko priepuoli :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Ne su baterijomis, ten buvo tas "senobinis" - du metaliniai rutuliukai :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. nesu vibratoriu specialistas, bet tai buna arba vibratoriai su baterijom, arba rankiniai. ir kam ji sukt? tu ka pimpala irgi suki ? :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Dildo ir vibratorius du skirtingi dalykai (cia tiesiog lietuviu kalba yra skurdi).

    Anot viki:

    A non-vibrating device, resembling the penis in shape, size, and overall appearance, is a dildo.

    Vibrators are devices intended to vibrate against the body and stimulate the nerves for a relaxing and pleasurable feeling. Some vibrators are designed to be inserted in a body cavity for erotic stimulation.


    O vibratoriu su pedalais tai uzskaitau :DDD

    AtsakytiPanaikinti