2009-01-12

Visada Jūsų, Natalija...

Retai skaitineju blogus (kaip nesunku patebeti), bet kartais truputi panarsau po lietuviskas blogosferos idomybes. Tai va. Visiems kolegoms blogeriams noreciau rekomenduoti (hmmm... nei jei jau ir zinote) visiems gerai zinomos, visu musu mylimos ir megstamos, vestuviu kovos meno juodo dirzo savininkes Natalijos Zvonkes bloga (eikt cia, o ten jau atsirinksit kurie irasai zaviosios Natalijos).

Perskaiciau viena irasa ir likau taip mazumele nei tai muse kandes, nei tai maishu trenktas - lyg ir parasytas puslapis teksto, bet kazkaip lyg ir nieko nepasakyta... Ar as nepastebejau? Perskaiciau darkart - ogi ne, isties nieko nepasakyta :)

Paskaiciau kita irasa, jau su tam tikru itarumu... :)
Paaiskejo, kad tas pats :DDD

Visi irasai yra apie nieka!!! Na kapitaliai zmogus moka kalbet ir nieko nepasakyt :)
VA ka reiketu i ambasadorius Indijoje paskirti - o ne kazkokius ne visai nusisekusius kanclerius :DDDDDDDDD

O kokios socialines problemos svarstomos - na argi ne zavu:
"Iš tiesų, net baisu vairuoti automobilį, kai keliuose siaučia neatidūs vairuotojai. Šiuo metu itin gausu informacijos apie autoįvykius, kuriuose tragiškai žūsta žmonės. Tačiau net ir tai nestabdo vairuotojų sėstis prie automobilio vairo išgėrus ar vairuoti neatidžiai. Kai mes vykstame koncertuoti, esu atsakinga už savo grupės merginų Kristinos ir Gintarės gyvybę ir sveikatą, todėl pati stengiuosi kelyje būti dėmesinga ir to paties norėčiau sulaukti iš automobilius vairuojančių piliečių." :)))

Arba:
"Šiais laikais nieko nebestebina narkotikų ir alkoholio skandaluose mirkstančios užsienio žvaigždės, kurios reabilitacijos klinikose lankosi turbūt dažniau, negu aš – prekybos centruose. Kokią fantastišką karjerą padarė Britney ir kaip žemai ją nubloškė per stipri populiarumo banga. Talentingoji Amy taip pat sėkmingai smunka žemyn. Ką jau kalbėti apie Jacksoną su visais jo milijonais ir pedofiliškomis istorijomis. Net Lietuvoje negali suspėti visur ir turėti viską, ko užsigeidi, nes paprasčiausiai išprotėtum." :)))

Cituociau ir cituociau, bet ten REIKIA perskaityti VISKA :DDDDDD

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą