2008-05-07

Gelezine teisingumo ranka...

...kelia juoka. Su konvulsijom kartais :D

Kazkokie isgere vyrukai (austru regbio komanda siuo atveju) padainavo dainas nusiave kelnes. Na ir kas???

Taip, jie elgesi kvailai. Taip, gal kokia nors davatka netgi truputi nuraudo (nors kazko ash tuo abejoju). Galim manyti, kad tai buvo kazkiek ne visai moralu (nors atsizvelgiant i dabartini morales suvokima, bei toki dalyka, kaip sveikas protas - vargu).

Bet ar tai jau toks baisus teises pazeidimas, kad juos rektu dabar persekioti ir net kreiptis i Austrija teisines pagalbos ?????????????????????????????????

Mes ka is tikro durniu saly gyvenam. Svaistyt pinigus, laika ir zmoniu darba del kazko, kas max nusipelno ispejimo ar ten simbolines 20 Lt baudos (o blaiviai mastant tai isvis pagrumojimo pirstu ir pasakymo "Geda peleda" pakanka)?

Jauni zmones krecia kvailystes - ir tai yra puiku. Taip ir turi buti. Nes tai nors ir visiskai kvaila, bet laisves apraiska.
Net jei tie fashistuojatys retardai totalitaristai "visuomenes doroves ir morales bei tradiciniu lietuviskuju vertybiu sergetojai" ir noretu, kad visi vaiksciotu pagal liniuote ir butu "moralus", "tvarkingi" ir "teisingi".
O tu uzduchintu luzeriu isaugintu ""tradiciniu" vertybiu" dvasia, bijanciu pazvelgti i akis ir istart garsesni zodi, man tiesiog gaila.

/as piktas/

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą