2008-01-30

Adamkus vs Maxima

Vakar ejau namo ir kaip tik tuo metu kai turejau eiti per pereja vaziavo musu brangusis prezidentas. Su visu kortezu: priekyje policijos automobilis, paskui apsaugos, tada prezidento, tada apsaugos autobusiukas (Kartais dar is paskos vaziuoja ir greitoji. Siaip, kiek ismanau valstybes vadovu apsauga, tai ji turetu visada vazineti kartu, bet matyt tas automobilis su raudonais kryziais nelabai dera prie musu vadovo jaunatviskai pasisokinejancio ivaizdzio :) ).
Ir teko ta korteza praleist.

Cia, prisiminiau tuos, kas kaip argumenta uz V.Adamku pateikia "gal jis ir ne pats geriausias pasirinkimas, bet gereniu tiesiog nebuvo".
Hmmm...
Negi Lietuvoje, kur, netgi jei atmesim visus vaikus, senius ir kvaistelejusius vis tiek liks koks milijonas zmoniu (gerai, tebunie puse milijono) neimanoma rasti tikrai charizmatisko asmens, mastancio zmogaus su nuosava nuomone ir tiesiu stuburu, tikros Asmenybes. Rimtai???

Tai jei jau tokia shudina ta musu Lietuvos situacija, tai gal tada imames zingsnio pries kuri bet koks leo.lt nublanks it degtukas pries termobranduoline bomba - parduodam naf*g visa valstybe Maximai. Ji tai tikrai ir suras ir pasamdys ir gerus vadovus ir uztikrins sekminga salies augima.

Butumem vienas didelis laimingas prekybos centras ir nereiktu kvailu samprotavimu apie tai, kad "geresniu nebuvo"...

7 komentarai:

  1. Nemaniau, kad tamstos issilavinimo zmogus bus pries Adamku, geda!!!

    AtsakytiPanaikinti
  2. aciu dievui, kad yra tarnautoju suprantanciu, kad valstybe galetu ir pasimokyti kartais ir privataus sektoriaus :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Ne istiesu, tai keista kazkaip man, jai Adamkus netinka, tai butu gerai, kad zmones pasiulytu, kas geriau i pastarojo vietatiktu. Zinoma saves ir savo kaimyno netinka siulyti, reikia zmogaus, kuri isrinks ;)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Spade ! balotorikos i prezidentus :) ash bent jau tikrai balsociau...

    AtsakytiPanaikinti
  5. Mocit, mocit reikejo! Ko laukei, nieko nedarei?

    AtsakytiPanaikinti
  6. O tu salia stovejai ir nieko nedarei.

    AtsakytiPanaikinti
  7. Andriau, apie ka tu cia? Kaliniu zhargonu:mocit... Ar cia kazkoks naujadaras?Paaiskink.

    AtsakytiPanaikinti