2007-09-12

Zeitgeist revisited

Kas idomu su smegenu plovimu? Tai, kad kiekvienas isitikines, kad jam ju isplauti neimanoma, taciau nepaisant to, visu (ok, absoliucios daugumos) mastymas aiskiai formuojamas to plovimo. Na, pvz: demokratija yra gerai, virsyti greiti yra blogai, reikia kovoti su terorizmu, Adamkus - geras prezidentas... ir t.t.

Ir nors ash ir islieku (tikiuosi) skeptiskas net tokiu tariamu aksiomu atzvilgiu, juo labiau buna idomu atrasti, kad man paciam isplove smegenis :)

Apie ka as?

9/11.
Kai ivyko tie isgarseje ivykiai, tai mano pirmosios mintys buvo apie tai, kad tai vistik daug per daug per sudetinga operacija, kad juos galetu atlikti kazkokia is esmes marginaline (jei nekreipsim demesio i ispusta burbula) grupuote. As nesu iki galo tikras ar tai (taip sekmingai) pavyktu pvz Rusijos spec. tarnyboms (na, gal...), bet cia kazkokia grupele tikrai ne geniju surenge tokia akcija su kuria siuolaikineje istorijoje nelabai kas gali lygintis. Keista. Ir kelia daug abejoniu. Isties man tada buvo labai panasu, kad cia kazkokia akcija, kuria organizuojant dalyvavo pacios JAV slaptosios tarnybos. Vienu ar kitu budu.

Ir ka paskui?

O paskui...
OSAMA BIN LADEN!!! Bin Laden, binladen bin laden... durchladen, nachladen, osama bin laden binladen bin laden... Na ir t.t. Kol visas mano skepsis isgaravo: "viska padare alkaida su binladenu - jokiu klausimu nera". Net jei kazkur ir perskaitydavau kokias nors abejones sia 'tiesa', kazkaip net nesusimatydavau apie tai...

Dabar va vel kazkaip susimaciau... Na taip, todel, kad paziurejau "Zeitgeist". Hmmm... :\


Va taip va ir plaunamos smegenys :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą