2006-12-08

SOI

Taigi, SOI. SOI trumpinys, kuris reiskia "Statement Of Intent"...

Pries pradedant ka nors rasyt matyt reikia pasakyt, kam isvis tas blogas man reikalingas? Ir apie ka jame bus rasoma (jei bus, zinoma :)? etc.

Taigi, kodel jis yra:
Paprastai tariant, todel, kad uzkniso kvailystes. Susidaro toks ispudis, kad dabar nemadinga naudotis protu pagal paskirti... as nezinau, kam ji dabar naudoja dauguma zmoniu, bet akivaizdu, kad ne mastymui...

Kas cia bus:
Atsizvelgiant i tai, kas parasyta auksciau - ash tiesiog kartkartem parasysiu mintis ir pamastymus, kurie man ateina i galva apie tai kuo ash domiuosi.

Kuo ash domiuosi:
Automobiliais (ju tuningu), ginklais (rankiniais saunamaisiais), vyru ir moteru santykiais, hipnoze (ne, ne magija ir ne okultizmu, o hipnoze), politika, teise... na ir kitais dalykais (ir nebutinai tokia tvarka).

Ko cia nebus:
Tikiuosi nebus to, kas dazniausiai buna bloguose: "Vakar girdejau, kaip mano kaimynas nusiperde. O siandien nusiperdziau ash pats. Rytoj nusiperdesiu irgi" ir panasiu rasliavu apie nieka. Nesakau, kad nerasysiu, kas ivyko, bet tikiuosi kad sugebesiu i postus idet nors truputi prasmes :)

[edit] kita vertus, nesiruosiu rasyti perdem pakyletai ir intelektualiai (nors kartais ir nesigauna :DDD)




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą