2009-01-17

CIUOZKI !!!

Lietuvoj iprasta burnot ant lietuviskos muzikos. Tos kuri atseit nerimta. POP-uliari. Popsas matotegitais uzknisojuodai.

O vat man lietuviska popmuzika patinka. Zinoma ne viskas is eiles, nes kai kas man yra gan baisu (nors irgi neskubu del to iskart nuvertint), bet yra tikrai labai smagiu dainu. Taip, jose matyt nera tos minties gilumos, kuri uzganedintu nenusisekusius filosofus, o ir" muzikines raiskos ispudingumu" jos matyt neprilygsta Carmina Burana. Bet to is ju reikalauti nemanau, kad ir verta.

Ok.
Suprantu, kad toks Mamontovas gali sau leisti pareiksti kad ji uzkniso popsas. Gali sau leisti taip pat ir bedavoti, kad sia jo fraze pasigauna ir kartoja tie, kurie patys atlieka ta popsa. Manau jis tikrai gali sau tai leisti kaip POPulyarus atlikejas :)

Bet va kas man kelia atlaidzia sypsena, tai pvz. tokie zmones, kaip A.Maldeikiene. Kuri sugeba vienam sakinyje aiskinti, kad ekonomika uzsiimineti, vertinti ekonominius sprendimus etc. turi zmones, kurie ismano ekonomika - ekonomistai, o kitame sakinyje neprarasdamas kvapo puola aiskinti apie tai koks prastas lietuviskas popsas. Ar jei buti bent kiek nuosekliu neatrodo, kad tokiu atveju ir muzika turetu vertinti tie kas ja ismano, o ne ekonomistai???

Ir pabaigai: mano nuomone tikrai be galo smagus apynaujis lietuviskas "gabalas"... ČIUOŽKI !!! :)


3 komentarai:

  1. man grazios yra sokancios mergiotes.Ne todel, kad jos moka sokti, o todel kad visi jauni zmogiukai yra grazus, linksmi ir energingi.Mes jiems atleidziame jaunatviska paikyste ir banaluma, nes jau pakankamai suauge kad pastebetumem aukso gruda kad ir meslo kruvoj, o ne atvirksciai.Tas pac ir su popsu.Popse is esmes man labiausiai nepatinka impotencija - t.y.nesugebejimas sukurti SAVO nuosava popsa. As greiciau sakyciau - KARAOKE uzkniso juodai.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Bandau įsivaizduoti muzikologą V. Landsbergį, vertinantį Minedo kūrybą... Būtų tikrai smagu išgirsti!:)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Taigi čia... Šitas anas, Naktinių personų gabalas "Ša-la-la" su kitu tekstu, arba lengvas skolinimasis iš Rioght Said Fraid "Deeply Dippy".

    AtsakytiPanaikinti