2007-06-14

Disco stilius ir kompleksai :)

Siandien eidamas Gedimino prospektu maciau dvynukes. Metu joms po kokius 17 - butu visai grazios, jei nebutu baisiai stilingai apsirengusios. Matyt daugiau baisiai nei stilingai. Disco stilius sukergtas su XXI a. pradzios nepilnavertiskumo fetishais...

Vistik ziaurus dalykas yra televizorius. Eme rodyti televizijos show "Osbournes"... Sou gal ir neblogas - laimejo Emmy (nors tai zinoma neirodo, kad jis neblogas, kita vertus). Tevai tame sou zinoma sugeba parodyti save savim - nepaisant trukumu tai pakankamai vientisos asmenybes su stuburu. Sunaus nekomentuosiu. Bet dukra yra akivaizdus kompleksuoto paauglio pavyzdys (paauglyste matyt uzsitese mazumele).

Ir kas idomu, tai kad sitas nepilnavertiskumas staiga pavirto mada. Tereikia prasieiti tuo paciu prospektu kad sutiktum kelias ar keliolika jaunu mergaiciu, kurios akivaizdziai itakotos - slepiamas zvilsnis, plaukai ant akiu, pakreipta galva, kvaili drabuziai turintys paslepti riebalu pertekliu... Ironiska tai, kad Kelly jau matyt daug maz isauga is to, bet dabartines paaugles seka tuo, joms reik suprast labai artimu, pavyzdziu.

Kraupu, kad siais laikais nepilnavertiskumo demonstravimas pavirto "stilium"... "mada"... kad paaugliai isivaizduoja, kad tai sektinas pavyzdys :/ hmmm... kalbu kaip senis :DDD ... bet vis tiek sitas dabartinis nepilnavertiskumo fetishizavimas mane stebina - kazkaip iki siol visais laikais zmones kompleksus stengdavo slepti. Galbut stengdavosi su jais susitaikyti ir susigyventi, bet neiskeldavo ju kaip veliavos...

Eilini karta nieko nesuprantu. Kazkas cia vyksta sitoj zemej. Bet kad priekyje kazkur akligatvis tai manau kaip ir aisku... na, arba geriau pagalvojus, ir ne.