2008-12-08

Anoks cia jubiliejus zinoma...

...taciau berods kaip tik siandien mano blogui sukanka 2 metai.

Tiesa is pradziu jis nebuvo LTSR .LT - tiesiog boostbrothers pagal mano gmailo accounta. Pavadinimas atsirado praejus daugiau nei pusmeciui kai emiau galvoti, kokiu cia trumpu adresu viska iforminus. Ir palaipsniui issikritalizavo ilgai brendus mintis, kad niekur mes nuo tos LTSR taip ir nepabegom. Jei ieskoti paraleliu ju gaunasi perdaug, kad tai laikyti atsitiktinumu... o ir skirtumu matyt gerokai maziau nei panasumu, jei ziuretume ne i "ipakavima", o i esme. Del to ir LTSR.LT (LTSR + LT = LTSR.LT).

SOI (zr. pirmaji posta) sakiau, kad rasysiu todel, kad uzknisa kvailystes. Tai ir yra - rasau, tada kai labiausiai uzknisa visokios nesamones. Na, isties tai matyt ne visada, nes musu pasaulyje tiek neiprasta naudotis galva (tik niekaip negaliu suprast kodel), kad jei aprasineciau visas kvailystes ir nesamones kurias matau aplink, tai matyt neatsitraukciau nuo kompo.

Pradzioj sita bloga zinanciu/skaitanciu gal buvo tik pora... dabar jau daugiau, bet vis tiek jis nera itin populiarus... Ka as siaip jau matyt vertinu kaip privaluma. As ji rasiau ir vis dar rasau daugiausia sau, net jei kai kuriuose postuose kreipiuosi i isivaizduojama pashnekova. Ir as vis dar nemanau (kas mane pastoviai stebina kituose blogeriuose :) ), kad cia kazkoks aukso lobynas ar isminties deimantu gysla :)

Nepaisant to siemet pirmakart pakliuvau i ziniasklaida. Nesvarbu, kad visai ne i tema, kad as visai ten niekuo detas ir kad pakliuvau tik ypatingo zurnalisto nekompetentingumo deka... bet juk pakliuvau!!! :DDDDDDDDDDD

Zadejau rasyt apie tai kas mane domina. Dabar pazvelgus i tuos du metus matosi, kad daugiausia rasau matyt apie politika (nuo jos niekaip pabegt neina), nuo jos nedaug atsilieka religija ir teise, paskui automobiliai ir paskutinej vietoj ginklai. Dar zinoma kartais parasau kokius paplepsejimus pvz apie Delano :). Na, o apie hipnoze ir zmoniu santykius nerasau isvis. Kodel? Sunku tiksliai suformuluot. Gal todel, kad tai temos pakankamai subtilios... Jeu kitom temom, kuriom parasau, kiekvienas jauciasi ekspertas. Bet parasyk tu zmogui, kaip jo smegenys veikia ir kaip jo santykiai su kitais zmonem formuojasi... juk jis viska pats geriau zino :)))

Statistiskai paziurejus, jau dabar galima but tikram, kad 2008 busiu parases dvigubai daugiau irasu nei 2007. Atvirai sakant tikrai tikiuosi, kad si progresija NEisliks. Atsizvelgiant i mano pradini tiksla rasyti po 2 postus i savaite manau, kad 2-3/sav jau tikrai yra pakankama.

Kiek nuostabu gal tai, kad matyt daugiausia komentaru susilauke tema apie skaitomas knygas (!). Nors nuo jos nekazinka atsilieka kazkokiostais ten temos apie diskriminacija (kas musu vargshu homofobu pilnoj valstybej juk nestebina. Ane? :) )


Kas cia dar? O daugiau lyg ir nieko. Gyvenimas Lietuvoj perdaug nepakito. Prasidejo krize, praejo rinkimai... Bet viskas kaip ejo taip ir eina ta pacia vaga. Taigi galima tiketis, kad ir toliau turesiu apie ka rasyt :)
Jei tik noro bus.


Linkejimai tiems kas skaito :).

2 komentarai: