2008-10-23

Lietus...

Ir vel lietus ir vel visur kamsciai :[
Jau kazkada "bedavojau", kad vos tik orai pasikeicia (ir net nesvarbu i geraja ar blogaja puse) - iskart atsiranda kamsciai...
As net zinau "oficialia versija" kodel. Todel, kad pasikeitus oro salygoms - konkreciai imant, palijus, - reikia i tai atsizvelgti ir vaziuoti atsargiau.

Taigi, turiu naujiena - nereikia.

Tiesiog reikia visada vazineti atsargiai. Tada nereikes kaskart pasikeitus orams pirmasias kelias dienas vazinet atsargiau... o sprendziant is to, kad veliau kamsciai isnyksta, po keliu dienu ir vel vazinet paprastai - neatsargiai.

3 komentarai:

  1. Nereguliuojamoje sankryzoje noriu sukti i kaire. Su salyga, kad pas mane ne 4x4, tai esant sausam asfaltui saugiai galiu tai padaryti daug greiciau, nei slapiam. Todel uz manes susidaro trumpesnis kamstis. Jei esant sausam asfaltui bandyciau islaukti tokio paties tarpo iki priespriesais atvaziuojancio automobilio, kaip ir esant sausam tai vaziuociau veikiau kvailai nei saugiai.
    Tas pats su stabdymo keliu. Ne tai, kad kiekviena kart stabdyciau ant ribos, kas jau savaime gatveje butu kvaila. Bet kartais pasitaiko, kad kazkas kazkur uzlenda, kazkas per uzlytus langus ne is sykio pastebi pestyji ir uzkerta per stabdzius, galu gale ryte vaziuodamas pats esu zioplesnis, todel kartais uzstabdau veliau nei reikia, todel ir stipriau nei galeciau. Vat del to bandai labaikyti stabdymo atstuma dideni, lyjant - dar didesni.
    Ir aplamai kazkaip beprasmiska atrodo irodineti, kad esant slidesniam keliui, prastesniam matomumui vaziavimo tempas neturetu keistis...

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimizmas arti onanizmo... pasirasinet reiktu.

    O siaip... skaiciau ir nesupratau ar tamsta komentuojat mano pasisakyma ar kazka kita?

    AtsakytiPanaikinti
  3. visada važinėti atsargiai = visada bus kamščiai? :))

    AtsakytiPanaikinti