2007-09-25

A.Butkevicius yra potencialus gejus

Cia siaip, tiesiog galimybes konstatavimas (jei kas iziuri tame izeidima - cia jo problema, cia is tikruju yra pagyrimas).

O jei rimtai. Vaizdelis eilini karta nekoks. Kazkaip tikiesi, kad Susisiekimo ministras truputi daugiau ismanys apie keliu eismo problematika, avaringumo lygi salygojancius veiksnius ir autoivykiu priezastis (jau nekalbant apie tai, kad atsakingiau laidys liezuvi), nei kad bobute, pardavinejanti prie Kalvariju turgaus polietileninius maiselius. Bet atrodo taip nera.

Nes kai Lietuvos Respublikos ministras televizijos laidoje ("TV forumas") pasako fraze: "visi, kas virsija greiti yra potencialus zudikai", tai man zinoma akys piestu stojasi ir jau isties tampa nebeaisku ar tai vertinti kaip vieno atskiro zmogaus tamsumo problema, ar kaip visos musu salies nesugebejima tokia valdzia pasiskirti, kuri, bent jau (kaip minimum), jei nieko neismano, tai ir liezuvio nelaido... nes dabar...

Jei visi kas virsyja greiti yra potencialus zudikai, tai ir konkretus asmuo uzsiiminejantis seksu yra potencialus gejus. A'ne?

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą