2008-09-01

Malfunction 2

Vel arteja rinkimai ir vel pasipyle kalbos apie "juodasias technologijas" :(

Jei kas dar nezino - tokio dalyko neegzistuoja. Vakaru politkonsultantai paklausti apie black (dark) technologies tik akis isplecia ir stengiasi issiaiskint, kas cia per toks dalykas ir ka jie tokio praleido, ka jiems reiketu zinot... :)

Pas mus cia tas pomegis ieskoti raganu isvirsta i visokias nesamones, kai normalios rinkimines strategijos adaptuotos tam tikram salies (politines visuomenes) issivystymo lygiui staiga imamos prilyginti juodajai magijai.

Sriubos valgymas saukstu - jokia juodoji magija. Atvirksciai, tas kas bando ja valgyt sakute ir del to viskas per tarpus isteka yra... nelabai protingas. Todel ir tas pats "kazkas", kuris vietoj to, kad pasamdytu profesionalus, mano, kad pats viska geriau ismano neturetu paskui virkaut, kad trecio brolio vietoj lieka...

Ane?


p.s. Itariu, kad jau rasiau apie tai kazkada, bet kad ta raganu medziokle nesiliauja ir nesiliauja... Politikai ir politologai bedavoja, kad pilietine visuomene, pas mus nebrandi, bet ko noret, jei jie patys - tos politines visuomenes avangardas - yra nebrandus?

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą