2008-06-25

Baletas 1:0 Futbolas

Nepatinka man tos pietietiskos futbolo komandos... visokie ten italai, ispanai, portugalai etc.
Ne todel, kad buciau rasistas bet tas ju "gulbiu ezeras", kuri jie futbolu vadina... jis ciulpia.

Gali ten kokie nori ekspertai aiskint iki pazaliavimo apie tai, kaip nuostabiai jie zaidzia, koks grazus futbolas bla bla bla... bet ta ju nuolatine vaidyba :(
Ne vyrai futbolininkai, bet tiesiog merginos balerinos. Paputi ir griuna. Kas nors pro sali prabega - ir juos nugriauna vejo gusis. Belieka stabetis, kaip jie negriuna budami kitoj aikstes pusej tiesiog nuo zvilgnio.

Geltonos korteles duodamos pvz. uz tai, kad kazkas kamuoli nuspyre emociju vedamas, kai pastarasis turejo atitekt priesininkams (ir kroatams ir rumunams taip nutiko) ar ten uz tai, kad zaidejas smugiuoja i vartus is nuosales po svilpuko. O uz tuos pastovius griuvinejimus ir raitymusis, kazkaip jokiu bausmiu nebuna... kortele galima gaut tik jei jau labai persistengi (ir tai nepamenu ar sitam cempionate taip nutike yra). Ir pavirsta futbolas ne sporto varzybomis, bet aktorinio meistriskumo rungtynemis.

Imho su tuom reiktu baigt. Kiek galima? Duot jiems geltonas, kol supras, kad aktoriaus vieta teatre (ar kokiam Holywoode), o ne futbolo cempionate...

Smagu buvo ziuret i portugalus, kai prakisdami vokieciams jie suprato, kad griuvinejimas ir voliojimasis nieko nepades - staiga komanda pradejo zaist, o ne sokt baleta. Kovot, o ne vaidint. Na ir t.t.

Bet tai tik vienu rungtyniu 15 minuciu. O visa kita laika...

Baletas laimi.

1 komentaras:

  1. Dabar mažai kas bežaidžia futbolą, o daug kas įklimpsta į aktorių roles.

    AtsakytiPanaikinti